Del Arte

DIENSTEN 

Benieuwd naar wat Del Arte je kan bieden? 

Totale make-over: ontmoet je nieuwe zelf 

Droom je al even van die nieuwe look? Op basis van gedetailleerde vragen brengt Veerle 

een totale verandering teweeg. Jouw wensen en grenzen zijn hierbij heel belangrijk. 

Kleuren & knippen 

Voor kleuren en knippen kan je overal terecht, toch? Om echt een verbluffend resultaat te verkrijgen maak je best een afspraak met een expert. Jouw kapper Veerle is hier de gekipte persoon voor! Ze heeft heel wat ervaring in het toepassen van de juist kleurtechnieken en snitten.

 

Bruidsmake-up: geef jouw ja-woord in stijl ! 

Welkom, aanstaande bruid, bruidsmeisje of bruidegom. Laat je mooiste trekken highlighten met de juiste make-up en zie er nog fraaier uit op je huwelijk! Veerle houdt bij het aanbrengen van de bruidsmake-up en bruidskapsel steeds rekening met jouw eigenheid. 

Van naturel tot glitter & glamour, de juiste bruidsmake-up bij het juiste gezicht en de juiste persoonlijkheid! 

Ook bruidsmake-up aan huis is mogelijk. Geïnteresseerd? Neem contact met me op. 

FILOSOFIE 

Mijn werkwijze en producten worden gewetensvol en met passie gekozen. De oorsprong en verhaal van elk toegepast artikel in het salon, is Veerle dan ook bekend. 

Je gezondheid doet ertoe! 

Gezondheid bij een kapper? Klinkt misschien wat vreemd in de oren, maar een gezonde levensstijl betekent ook voor jezelf zorgen. Kom langs en laat je verwennen met duurzame, producten. Dat is goed voor je lichaam én de natuur! 

Respect voor jezelf en de natuur betekent ook respect voor de dieren in onze omgeving. Del Arte maakt ruim gebruik van vegan verzorgingsproducten, zowel voor huid & haar. Heb je hier vragen over? Stel ze gerust. 

 

Duurzaamheid gaat niet over minder maar over meer – Jan Jonker 

No drama, only hair : een luxueuze look in een no-nonsense omgeving. Op zoek naar een trendy kapsel en meer, maar zin in een gezellige, ontspannen sfeer? 

Maak een afspraak en zet je neer met een drankje. Een leuke babbel of een aangename

stilte? Alles kan hier. Bij Del Arte is de regel: wees gewoonweg jezelf!