Del Arte

Klein woordje uitleg bij het maken van je online afspraak

Je kan makkelijk een afspraak maken via deze tool, neemt u even de tijd om goed te kijken of u kort of lang haar heeft. Om te kleuren hebben wij een aantal diensten in een pakket gezet, zo hoeft u niet te kijken of de snit er bij is.  Je kan ook alles apart boeken, maar vergeet zeker niet kleuren en of mechen + snit en brush aan te klikken. Bij een pakket hoeft dit niet. Heb je een opmerking of ben je iets vergeten, dan kan je dit bij opmerkingen zeker laten weten. Wij kijken dit geregeld na en passen zo nodig de afspraak aan.

Er zijn enkele uitzonderingen op bepaalde diensten die we liever zelf inboeken. de diensten die niet online geboekt kunnen worden zijn Noir caviaar, keratine ontkrulling , make up, proef wedding make up. Zeer grote kleur behandelingen zoals ombré , balayage toner combi foil balayage + voor & na.

Twijfel je dan kan je bellen op 015 64 38 12.

Heb je iets in gedachte en weet je niet zeker wat aan te klikken, kan je altijd een foto sturen via sociale media , deze zijn openbare pagina’s , dit is een makkelijke manier om snel contact op te nemen. https://nl-nl.facebook.com/delartehair/